استاد ارجمند در صورت امکان نظر خود را در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت بفرمائید ؟
- دكتر مجيد حاجي فرجي (دانشيار تغذيه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذائي كشور) عضو محترم هیات علمی اولین کنگره صنعت گوشت در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت فرمودند:
گوشت و فرآوردههای آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه ی بشر محسوب مي شود. امروزه همراه با افزایش آگاهی عمومی، اغلب مصرف کندگان از مواد غذایی به عنوان وسیله ای به منظور تامین سلامت خود استفاده می کنند.
درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در سال هاي اخير یکی از مهمترین و از سوي ديگر مسئله سازترین شاخه های صنایع غذایی به شمار آید. فرآوردههای متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشتهای مختلف تهیه میگردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینة گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیهی فرآوردههای گوشتی مسلماَ از کیفیت خوراکی و بهداشی مناسبی برخوردار نخواهند بود . اين صنعت به دلیل افزایش تقاضا برای محصولات با کیفیت مدام در حال تغییر است. در اين راستا به اشتراک گذاری دستاوردها و یافته های نوین علمی، پژوهشی و فناوری و حتي تجارب متخصصين و دست اندركاران توليد و صنعت گوشت در يك كنگره تخصصي، فضای مناسبي را جهت هدايت نیازها و اولويت هاي پژوهشی صنایع غذایی کشور ایجاد مي كند و محققین و توليد كنندگان را در حل مشکلات و موانع فراوري و توليد و نیازهای صنایع غذایی و همچنين در گسترش همکاریهای منطقه ای و بین المللی صنعت غذا ياري مي نمايد.
- دکتر ولی اله کوهدار (استادیار گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج) عضو محترم هیات علمی اولین کنگره صنعت گوشت در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت فرمودند:
بلاشک برگزاری کنگره از اهمیت بسیاری برخوردار است . ولی شرایط حاضر کشور با توجه به بیماری کرونا، باید مدنظر قرار گیرد تا تاثیر منفی در برگزاری این رویداد خوب نداشته باشد و به عبارتی اهداف کنگره را تحت شعاع خود قرار ندهد
- دکتر محمود رضا اکبریان (مدیر کشوری بهداشت و کیفیت شرکت ماف پارس(هایپراستار)عضو محترم هیات علمی اولین کنگره صنعت گوشت در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت فرمودند:
در حال حاضر با افزایش جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص مواد پروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت در جوامع بشری قرار گرفته است
در این میان نقش برجسته گوشت و فرآوردهای آن بالاخص از نظر تامین اسیدهای آمینه ضروری و بعضی ویتامین ها و ریزمغذیها در تغذیه انسان بر همگان آشکار میباشد
در کنار پیشرفتهایی که در تمام علوم اتفاق میافتد، صنعت گوشت در دنیا نیز هر روزه شاهد نوآوری در تمامی جنبههای تولید، تامین، بهداشت و کیفیت میباشد که برای موفق بودن صنعت، آگاهی از دانش روز دنیا و همچنین شرایط کشورمان، برگزاری این کنگره میتواند نقش بسزایی در این مورد داشته باشد.
- دکتر حسن مهربانی یگانه (استاد دانشگاه تهران)عضو محترم هیات علمی اولین کنگره صنعت گوشت در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت فرمودند:
با توجه به اين كه ياد ندارم در ٤٠ سال گذشته چنين سمينار تخصصى اي برگزار گردیده باشد ، ضمن اين كه به نظرم ضرورت تام و تمام داشته، مشتاقم ببينم چه موضوعات مهمى در مورد گوشت در اين سمينار طرح مى شود.
دکتر سهیل اسکندری (عضو هيات علمي انستيتو تحقيقات تغذيه¬اي و صنايع غذايي كشور، عضو هیات علمی سازمان غذا و دارو) عضو محترم هیات علمی اولین کنگره صنعت گوشت در خصوص اهميت برگزاري كنگره صنعت گوشت فرمودند:
برگزاری کنگره ملی صنعت گوشت که به عنوان اولین کنگره ملی در کشور با این موضوع بوده و پیرامون محورهای پژوهشی و صنعتی توسط فعالین صنعت و پژوهشگران همراهی خواهد شد؛ جای خوشحالی دارد که می توان در این فرصت از نظر کیفیت، سلامت و افزايش بهرهوری توليد در طی زنجیره محصول اظهارنظرها و دیدگاه های جدید و دانش روز در این صنعت و رشته را که هر روزه شاهد نوآوری در تمامی جنبه های تولید، تامین، بهداشت و ایمنی و کیفیت می باشد؛ گردآوری و به ذی نفعان از جمله ارگانهاي نظارتي و قانون گذار ارائه نمود.
با استناد به مقررات سازمان ها و ارگان های نظارتی و به ویژه دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و انجمن های علمی در خصوص برقراری روابط پژوهشی و علمی و فنی با صنعت و نيز برگزاري همايش هاي ملي و منطقة اي و بين المللي می توان با اشتراک گذاری نتایج تحقیقات و یافته های جدید علمی، پژوهشی و فناوری و حتي تجارب متخصصين و اعضای محترم هیات علمی در این كنگره ملی – تخصصي، مشکلات صنعت را شناسایی نمود و با توجه به نیازسنجی؛ اولويت هاي پژوهشی صنایع غذایی کشور را تعریف نمود تا در نهايت شاهد توليد محصولات جديد و سالم كه منجر بِه ارتقاء سلامت جامعه خواهند شد، باشيم.