درباره کنگره

کنگره ملی صنعت گوشت، توسط انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور با مشارکت دانشگاه‌ها، اساتید، ارگانهای دولتی و تشکل‌های بخش خصوصی، پژوهشگران و فعالان عرصه تامین، تولید، عرضه، طبخ گوشت که طبق توصیف سازمان FAO (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) شامل گوشت سفید، قرمز و آلایش خوراکی و فرآورده‌های آن می‌باشد، برگزار می گردد.
در این کنگره محورهای موضوعی مقالات پژوهشی و تکمیلی که توسط محققین، پژوهشگران و دانشجویان به صورت پوستر و سخنرانی ارائه می گردد پیرامون کیفیت، سلامت و بهره‌وری از مزرعه تا سفره (گوشت و فرآورده های گوشتی) می باشد.
امید است کنگره، کارگاه های جانبی و همچنین سمپوزیوم های موضوعی که در طول سال برگزار می گردد و نیز جلسات شورای سیاست گذاری و مشورتی و همچنین کمیته ملی ارتباط این طیف گسترده و پیوسته را ارتقا دهد و کنگره در سال‌های بعد به کنگره بین‌المللی تبدیل شود.